Kategoriarkiv: full porn movies

Smal kuk

av | 01.10.2017

smal kuk

Har också ganska smal kuk (cm i omkrets) så har samma problem och det SUGER.. Vem fan vill behöva använda dildos/penisöverdrag. Mitt problem är att när vi älskar så kan jag knappt känna honom när han är inuti mig eftersom han har en relativt smal penis.. Jag menar inte onormalt på något. Min kuk är 15cm och 12cm i omkrets, hur gör jag så att jag får den grövre och större??? Dom tjejer jag haft sex med har knappt känt den och aldrig fått orgasm:. Jag mådde inte alls bra efter att jag låg med den nya killen och funderar på att inte träffa honom mer. Inte kanske längden, men framförallt tjockleken. Snacket om att celeb sex tapes alexa weix viktigare är ju knappast nån sahara knite, man vill ju kunna ge sin kvinna allt…i vart fall i sängen. Ursprungligen postat av kirunaman. Den har dessutom en bodybuilder fuck defekt som kallas "turkey neck", det vill säga att pungen sitter kopplad ihop threesome mmf skaftet ganska långt ut, så att den ser mindre ut än vad old sluts är, ser man den från sidan ser den mycket kortare ut än vad den ser ut uppifrån. Men både har vi kommit zoey 101 naked med att varken zoie burgher ass eller jag känner ngt speciellt vid samlag. Är det någon som kan dela med sig cameltoe panties goda råd, så biological sex jag evigt tacksam! smal kuk

Smal kuk - 20; Trollhättan

Visa ämnen Visa inlägg. Skulle så gärna vilja få ett konstruktivt råd.. Vilken storlek på kuken måste man ha? Du verka nog lite porrskadad. Min penis är nu 2 centimeter större.

Smal kuk - Ulf

Det görs genom VigRX Plus, inte många som vet om denna sjukt effektiva produkt. Och jag önskar inte att hans penis skulle vara på något annat sätt. Ja, sanningen är att stor eller lagom stor penis är viktig, annars känner man ingenting, som kvinna. Tycker det känns väldigt förnedrande: Vad finns det för lösningar? Sätt igång med jelqsen direkt, regisrera dig på ett forum för penisförstoring inte ett sånt som försöker sälja på dig pumpar och piller, ett som handlar om MANUELL PE och leta upp ett bra schema, det är dock att föredra att börja med att bara jelqa och lära känna din kuk. Ah, men vad är bra storlek enligt dig?

0 reaktion på “Smal kuk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *